Novo

Prim AirMed Opora za zapestje AM205G - različne velikosti


  • Bilateralna (za levo ali desno zapestje)

  • Velikost S ali L

  • Dolžina 20,5 cm

  • Izjemno zračna

  • Anatomsko oblikovana

  • Kompaktna

  • Brezšivna

  • Zapiranje z ježki

  • Brez lateksa

  • Primerna za nošenje tudi ponoči

Zaloga: Na zalogi

39,99 €

* Obvezna polja

AIRMED

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Prim AirMed opore z visokofrekvenčno tehnologijo so izdelane iz zračnega velurja z uporabo materialov zadnje generacije (trije sloji: pena, velur, goba). So kompaktne, brezšivne, udobne, nastavljive in povsem enostavne za uporabo. Anatomsko oblikovane, upogibljive aluminijaste medialno-lateralne plošče omogočajo popolno prileganje pri imobilizaciji. Omogočajo sistem zapiranja z ježki. Ne vsebujejo lateksa. Primerna za nošenje tudi ponoči.

Prim Airmed opora za zapestje AM205G z aluminijastimi ojačitvami omejuje hrbtno in dlančno upogibanje ter pomaga zmanjšati vnetje medianega živca. Ima nastavljiv trak za zapiranje in dodatno individualno kompresijo zapestja. V primeru poškodbe pomaga omejiti gibe, ki bi lahko poslabšali poškodbo in povzročili bolečino. Opora je brezšivna, s čimer zagotavlja maksimalno udobje. Dolžina opore 20,5 cm. Je bilateralna, torej primerna tako za levo kot za desno zapestje. Na voljo v 2 velikostih: S (obseg zapestja 14-18 cm) in L (obseg zapestja 18-22 cm).

Opomba: Trak za dlan je mogoče po potrebi odrezati, da se prilega pacientu.

Indikacije: Sindrom karpalnega kanala, tendinitis, degenerativna bolezen, nestabilnost karpometakarpalnega sklepa, pred/pooperativno in posttravmatsko zdravljenje.

Navodila za pravilno namestitev:
- Izberite ustrezno velikost z merjenjem obsega zapestja. Prekomerno stiskanje lahko povzroči nelagodje. Priporočamo prilagajanje stiskanja, dokler ne dosežete ustreznega udobja. Opornice za dlan in palec so vnaprej oblikovane, vendar jih je mogoče prilagajati. Po potrebi odstranite opornice in jih prilagodite v skladu z anatomijo predela, na katerem želite izvajati terapijo.
- Odprite ježke in potisnite roko in/ali palec v ortozo. Opornica za dlan mora biti nameščena tako, da imobilizira upogibanje roke s podlaktjo. Na opornici za palec sprostite trakove in potisnite roko in palec v ortozo. Možno je prilagajati aluminijaste trakove, vstavljene okoli palca.
- Ko je roka v ustreznem položaju, zaprite ježke in trakove, začenši od najbližjih do najbolj oddaljenih.

Vzdrževanje in pranje:
Za pranje tekstilnih delov zaprite mikro ježke, odstranite snemljive opornice in operite ročno z nevtralnim milom (na največ 30ºC). Ne uporabljajte belil. Izdelka ne izpostavljajte neposrednim virom toplote kot so peči, grelci, radiatorji ter ga ne neposredno izpostavljajte soncu ipd. Za čiščenje opornic in kovinskih ploščic uporabite vlažno krpo. Izdelek posušite.

Kontraindikacije:
- Ne uporabljajte v primeru odprtih brazgotin z oteklino.
- Ne uporabljajte, če je območje, kjer je nameščena ortoza, okuženo.
- Ne uporabljajte v primeru kožnih alergij zaradi stika z biokompatibilnimi materiali.
- Prenehajte z uporabo, če območje začenja postajati rdeče in/ali se prekomerno segreva.

Previdnostni ukrepi:
- Pred uporabo ortoze natančno preberite navodila za uporabo. Če imate kakršna koli vprašanja, se posvetujte s svojim zdravnikom ali z ustanovo, kjer ste jo kupili.
- Da bi ortoza služila svojemu namenu, mora biti pravilno prilagojena morfologiji pacienta. Prva namestitev in prva nastavitev ortoze morata biti opravljeni pod nadzorom usposobljenega osebja (zdravnika, ortopedskega tehnika itd.).
- Na območjih s pritiskom, koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva.
- Čeprav ortoza ni za enkratno uporabno, jo lahko uporablja le en pacient. Ortozo je potrebno redno pregledovati in čistiti ter skrbeti za osebno higieno.
- Priporočljivo je, da poskrbite za čiščenje hitrih zapiral mikro ježkov, da ohranite njihovo funkcionalnost, in odstranite vse materiale, ki so se morda prijeli nanje.
- Izdelka ne uporabljajte v okoljih s prekomerno toploto, ognjem ali sevanjem.
- Posvetujte se z zdravnikom, če lahko ortozo odstranite med kopanjem ali prhanjem, v nasprotnem primeru pa ortozo pokrijte ali zaščitite pred vodo.
- Shranjujte izven dosega otrok.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File Prim_AirMed_AM205G_ifu Velikost: 1.06 MB