Novo

Prim Aqtivo Sport Opora za komolec P707


 • SkinTech 3D Technology s fleksibilnimi 3D vlakni – kot druga koža

 • AirQuick blago za večje udobje in maksimalno zračnost

 • Uporaba v primeru poškodb, vnetij, artritisa in kot preventiva

 • Zaščita mišic in sklepov

 • Stabilizacija in kompresija

 • Spodbujanje krvnega obtoka

 • Anatomska blazinica s silikonom

 • Nastavljiv elastičen trak za podlaket

 • Anti-slip sistem

 • Brezšivna

 • Bilateralna (za levi ali desni komolec)

 • Na voljo v 3 velikostih - S, M in L

 • 1 kom v pakiranju

Zaloga: Na zalogi

32,99 €

* Obvezna polja

AQTIVO SPORT

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Prim Aqtivo Sport Opora za komolec P707 je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Z nastavljivim elastičnim trakom za podlaket in integriranim sistemom proti zdrsu (anti-slip sistem).

Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Izboljša propriocepcijo, lajša bolečine in aktivira venski pretok.

Anatomska blazinica s silikonom pomaga pri centriranju, razpršitvi napetosti in zmanjšanju obremenitve gležnja. Ščiti pred preobremenitvijo in zmanjša tveganje za poškodbe. Skupaj s kompresijsko tkanino prispeva k zmanjšanju vnetij in modric.

Opora je brezšivna in nudi še večje udobje, brez tiščanja in drgnjenja.

Indikacije: Stabilizacija in kompresija po manjših poškodbah komolca, lažja oblika osteoartritisa komolca, lateralni in sprednji epikondilitis, postoperativna vnetna stanja, stanje po poškodbi, tendinitis, lažje udarnine, preventivna uporaba pri športnih in delovnih aktivnostih, proprioceptivna stimulacija.

Na voljo v 3 velikostih - S (obseg 23-27 cm), M (obseg 27-31 cm) in L (obseg 31-35 cm).

          

Vsi elastični povoji Aqtivo so zasnovani za maksimalno zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka. Suha koža, popolno udobje.

     

Elastične opore Aqtivo Sport, strukturirane iz lahkih in prožnih 3D vlaken, se prilagajajo kot druga koža ter zagotavljajo mehko in blagodejno kompresijo med športno vadbo. Njihova selektivna kompresijska področja ščitijo mišice in sklepe pred preobremenitvami, dajejo prednost prekrvavitvi in povečajo raven propriocepcije za boljše športne rezultate. Elastične opore Aqtivo Sport so zasnovane za kar največjo zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka.

Katera velikost je prava zame?

S (23-27 cm)

M (27-31 cm)

L (31-35 cm)

Vzdrževanje: Pred pranjem zaprite vse mikro ježke. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali topil. Prepričajte se, da na izdelku ni ostankov detergenta. Izperite z veliko količino vode. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Ne izpostavljajte ga neposrednim virom toplote in ne obesite ga neposredno na soncu.

Opozorila: Prekomerna kompresija lahko povzroči intoleranco, zato priporočamo prilagoditev kompresije na optimalno stopnjo. Za njegovo prilagoditev namestite izdelek v ustrezen del sklepa tako, da bo poravnan oziroma prilagojen zaporedju gibanja mišic. Izdelek ne sme povzročati motenj ali nelagodja pri uporabi. Na podpornih območjih s pritiskom koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem. Ježka ne smete prilepiti na izdelke, saj lahko strga in uniči tkanino, zato ga morate prilepiti na površino traku, ki je posebej oblikovana zanj.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File Aqtivo Sport IFU Velikost: 226.35 KB