O nas

Podjetje Prolat d.o.o. je že već kot 30 let specializirano za zastopanje in prodajo priznanih blagovnih znamk medicinskih pripomočkov, izdelkov za boljše počutje ter izdelkov za otroke. Podjetje z dolgotrajno tradicijo in uporabo vseh razpoložljivih prodajnih kanalov z več kot 1.000 izdelki oskrbuje javne in zasebne lekarne, specializirane trgovine, izbrane otroške trgovine, veledrogerije in večje spletne trgovine.

Strokovno usposobljeno prodajno osebje redno skrbi za izobraževanje farmacevtov in tako posredno skrbi za dobro uporabniško izkušnjo in dobro informiranost uporabnikov izdelkov.

Podjetje Prolat d.o.o. je uradni zastopnik naslednjih blagovnih znamk medicinskih pripomočkov za slovenski trg: PiC Solution, Mediblink, Otosan, Prim, Nippes Solingen, Texenergy, Solidea, Do-Tobell, Dr. Junghans, Pharmadoct in drugih.

Dosegljivi smo od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure na telefonski številki +386 (7) 30 44 555, lahko pa nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

Izdelke lahko naročite tudi preko naše spletne trgovine. V kolikor imate dodatna vprašanja o izdelkih, vam bo z veseljem pomagal eden izmed naših prodajnih svetovalcev.

Imate vprašanje? Pišite nam!