Prim Aqtivo Sport Opora za koleno s silikonom P701


 • SkinTech 3D Technology s fleksibilnimi 3D vlakni – kot druga koža

 • AirQuick blago za večje udobje in maksimalno zračnost

 • Anti-slip sistem

 • Uporaba v primeru poškodb, vnetij, artritisa in kot preventiva

 • Zaščita mišic in sklepov

 • Stabilizacija in kompresija

 • Spodbujanje krvnega obtoka

 • Anatomska blazinica s silikonom

 • Stranski stabilizatorji

 • Brezšivna

 • Bilateralna (za levo ali desno koleno)

 • Na voljo v 4 velikostih - S, M, L in XL

 • 1 kom v pakiranju

Zaloga: Na zalogi

39,98 €

* Obvezna polja

AQTIVO SPORT

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Prim Aqtivo Sport Opora za koleno s silikonom P701 je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Je oblazinjena in ima stranske stabilizatorje.

Ima vgrajen sistem proti zdrsu »Anti-Slip System«, ki preprečuje zdrs opore in zagotavlja, da tudi med aktivnostjo ostane na svojem mestu. Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Mehko območje pod kolenom omogoča uporabo skozi ves dan.

Anatomska blazinica pomaga pri centriranju pogačice, razpršitvi napetosti in zmanjšanju obremenitve kolena. Ščiti pred preobremenitvijo tetive in zmanjša tveganje za poškodbe. Skupaj s kompresijsko tkanino prispeva k zmanjšanju vnetij in modric. Opora ima tudi stranske stabilizatorje za večji mediolateralni nadzor.

Opora je brezšivna in nudi še večje udobje, brez tiščanja in drgnjenja.

Indikacije: Stabilizacija in kompresija po manjših poškodbah kolena, lažja oblika artroze in artritisa kolena, manjše poškodbe, nestabilnost, blažji zvini, sklepni izlivi in vnetja, postoperativna vnetna stanja, preventivna uporaba pri športnih in delovnih aktivnostih, proprioceptivna stimulacija.

Na voljo v 4 velikostih - S (obseg 32-35 cm), M (obseg 36-39 cm), L (obseg 40-46 cm) in XL (obseg 47-52 cm).

          

Vsi elastični povoji Aqtivo so zasnovani za maksimalno zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka. Suha koža, popolno udobje.

     

Elastične opore Aqtivo Sport, strukturirane iz lahkih in prožnih 3D vlaken, se prilagajajo kot druga koža ter zagotavljajo mehko in blagodejno kompresijo med športno vadbo. Njihova selektivna kompresijska področja ščitijo mišice in sklepe pred preobremenitvami, dajejo prednost prekrvavitvi in povečajo raven propriocepcije za boljše športne rezultate. Elastične opore Aqtivo Sport so zasnovane za kar največjo zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka.

Katera velikost je prava zame?

S (32-35 cm)

M (36-39 cm) 

L (40-46 cm)

XL (47-52 cm)

Vzdrževanje: Pred pranjem zaprite vse mikro ježke. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali topil. Prepričajte se, da na izdelku ni ostankov detergenta. Izperite z veliko količino vode. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Ne izpostavljajte ga neposrednim virom toplote in ne obesite ga neposredno na soncu.

Opozorila: Prekomerna kompresija lahko povzroči intoleranco, zato priporočamo prilagoditev kompresije na optimalno stopnjo. Za njegovo prilagoditev namestite izdelek v ustrezen del sklepa tako, da bo poravnan oziroma prilagojen zaporedju gibanja mišic. Izdelek ne sme povzročati motenj ali nelagodja pri uporabi. Na podpornih območjih s pritiskom koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem. Ježka ne smete prilepiti na izdelke, saj lahko strga in uniči tkanino, zato ga morate prilepiti na površino traku, ki je posebej oblikovana zanj.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File Aqtivo Sport IFU Velikost: 226.35 KB