Prim Aqtivo Sport Opora za zapestje s trakom dolga P704


 • SkinTech 3D Technology s fleksibilnimi 3D vlakni – kot druga koža

 • AirQuick blago za večje udobje in maksimalno zračnost

 • Uporaba v primeru poškodb, vnetij, artritisa in kot preventiva

 • Zaščita mišic in sklepov

 • Stabilizacija in kompresija

 • Spodbujanje krvnega obtoka

 • Brezšivna

 • Dolga – tudi za metakarpalni kanal in dlančnice

 • Z luknjo za palec

 • Bilateralna (za levo ali desno zapestje)

 • Na voljo v 3 velikostih - S, M in L

 • 1 kom v pakiranju

Zaloga: Na zalogi

24,99 €

* Obvezna polja

AQTIVO SPORT

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Prim Aqtivo Sport Opora za zapestje s trakom dolga P704 je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Zaradi podaljšane oblike dodatno ščiti metakarpalni kanal in dlančnice. Z luknjo za palec.

Opora je brezšivna in nudi še večje udobje, brez tiščanja in drgnjenja.

Indikacije: Stabilizacija in kompresija po manjših poškodbah zapestja, lažja oblika osteoartritisa zapestja, zvini, kronična vnetna stanja po poškodbi ali postoperativna kronična vnetna stanja, tendovaginitis, preventivna uporaba pri športnih in delovnih aktivnostih, proprioceptivna stimulacija.

Na voljo v 3 velikostih - S (obseg 14-17 cm), M (obseg 17-20 cm) in L (obseg 20-24 cm).

          

Vsi elastični povoji Aqtivo so zasnovani za maksimalno zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka. Suha koža, popolno udobje.

     

Elastične opore Aqtivo Sport, strukturirane iz lahkih in prožnih 3D vlaken, se prilagajajo kot druga koža ter zagotavljajo mehko in blagodejno kompresijo med športno vadbo. Njihova selektivna kompresijska področja ščitijo mišice in sklepe pred preobremenitvami, dajejo prednost prekrvavitvi in povečajo raven propriocepcije za boljše športne rezultate. Elastične opore Aqtivo Sport so zasnovane za kar največjo zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka.

Katera velikost je prava zame?

S (14-17 cm)

M (17-20 cm)

L (20-24 cm)

Vzdrževanje: Pred pranjem zaprite vse mikro ježke. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali topil. Prepričajte se, da na izdelku ni ostankov detergenta. Izperite z veliko količino vode. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Ne izpostavljajte ga neposrednim virom toplote in ne obesite ga neposredno na soncu.

Opozorila: Prekomerna kompresija lahko povzroči intoleranco, zato priporočamo prilagoditev kompresije na optimalno stopnjo. Za njegovo prilagoditev namestite izdelek v ustrezen del sklepa tako, da bo poravnan oziroma prilagojen zaporedju gibanja mišic. Izdelek ne sme povzročati motenj ali nelagodja pri uporabi. Na podpornih območjih s pritiskom koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem. Ježka ne smete prilepiti na izdelke, saj lahko strga in uniči tkanino, zato ga morate prilepiti na površino traku, ki je posebej oblikovana zanj.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File Aqtivo Sport IFU Velikost: 226.35 KB