zapri

Registrirajte se in prihranite 5% pri vašem prvem nakupu. Registrirate se tukaj! (v emailu, ki ga dobite ob registraciji, boste dobili kodo za popust, ki jo potem vpišete na zaključku nakupa)

Novo

Warmies Grelni copati Slippies Boots - Beige

Warmies grelni copatki  so udobni in mehki copatki, ki prijetno grejejo, dišijo po sivki in drugih naravnih dišavnicah. Polnjeni so z naravnimi sestavinami kot je sivka, proso, rožmarin, limonska trava in druge dišavnice. Polnilo iz popolnoma naravnih mletih semen in posušene sivke. Za segrevanje v mikrovalovni ali električni pečici. Velikost za odrasle: univerzalna velikost 37- 42.

Zaloga: Na zalogi

34,99 €

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Segrevanje v mikrovalovni ali električni pečici:

Čiste in suhe copatke segrevajte v mikrovalovni pečici največ 90 sekund, na največ 800W. Prepričajte se, da se lahko vrtilna mizica v mikrovalovni pečici nemoteno vrti in, da je le-ta popolnoma čista. Priporočljivo je, da nastavite mikrovalovno pečico na samodejni izklop po 90 sekundah delovanja. Izklopite funkcijo pečenja (»grill«). V primeru segrevanja v vnaprej segreti električni pečici (POZOR: segrevanje le z vročim zrakom!) položite copate na na toplotno odporen pladenj ali krožnik (na sredino pečice) in segrevajte največ 10 minut, na največ 100⁰C. Izklopite funkcijo pečenja (»grill). V primeru ponovnega segrevanja vedno počakajte, da se copati ohladijo na sobno temperaturo. Med segrevanjem občasno preverite napredovanje segrevanja. Ko so copati novi, se lahko zgodi, da se po površini pojavi nekaj vlage - to je popolnoma normalno in se po nekaj uporabah ne dogaja več. Copatov nikoli ne pregrejte! Uporaba je dovoljena le pod nadzorom odrasle osebe. Ko jemljete copate iz mikrovalovne pečice, bodite ob tem previdni. Opozorilo: neposreden stik s kožo lahko povzroči opekline! Preden copate obujete, se prepričajte, da niso prevroči tako, da ga preko celotne površine rahlo pregnetete. S tem tudi pripomorete k bolj enakomerni razporeditvi toplote po površini.

Čiščenje in vzdrževanje: 

Polnilo sestavljajo popolnoma naravna mleta semena ter posušena sivka. Pogostost segrevanja ne vpliva na moč segrevanja in posledično funkcijo. Z izdelki Warmies® ravnajte skrbno in previdno in tako vam bodo služili več let. Površino čistite z vlažno krpo in pred uporabo počakajte, da se površina popolnoma posuši. Copat ne pomakajte v vodo ali katerokoli drugo tekočino. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Stanje copat preverjajte redno in ga v primeru poškodbe zavrzite med običajne odpadke. Polnila copat ni mogoče oprati posebej. Čistite v skladu s temi navodili. 100% poliester.

Opozorilo: 

Temperatura copatov lahko rahlo naraste tudi po končanem segrevanju. Preden obujete copatke, preverite temperaturo na enemu izmed bolj občutljivih delov telesa (npr. podlaketi). Pred ponovnim segrevanjem copatkov se prepričajte, da so ohlajeni na sobno temperaturo ter, da so popolnoma čisti. Da se copatki segrejejo na sobno temperaturo, lahko traja tudi do 2 uri. Tujki ter nesnaga lahko copatke poškodujejo. V mikrovalovnih pečicah, katerih moč je med 850 – 1000W, čas segrevanja ne sme preseči 60 sekund! Nikoli ne segrevajte copat v mikrovalovnih pečicah, močnejših od 1000W. V primeru, da copate pregrejete, se jih ne dotikajte in pustite, da se na istem mestu ohladi na sobno temperaturo.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte