Novo

Pic Prenosni inhalator AirEasy On


  • Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle

  • Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen

  • MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 μm

  • PORR (% delcev < 5 μm): 93 %

  • Glasnost: 35 dB (zelo tiho delovanje)

  • Kratek čas terapije: 14 minut

  • Hitrost razprševanja: 0,2 ml/min

  • Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustnik, polnilni kabel USB lightning type-C

  • 5 let garancije

Zaloga: Na zalogi

88,99 €
PIC SOLUTION

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 µm. PORR (% delcev < 5 µm): 93%. Hrup: 35 dB (zelo tiho delovanje). Kratek čas terapije: 14 minut. Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustni nastavek, polnilni kabel USB lightning tip-C. Napaja se lahko preko katerekoli USB naprave. 

Terapija se lahko izvaja prostoročno, torej povsem brez uporabe rok. Izdelek je izjemno lahek. Kapaciteta posodice za zdravila je 8 ml. Po končani terapiji je ostanek zdravila oziroma fiziološke raztopine v posodici minimalen (<0,1 ml). Je zelo varen za uporabo - ni nam treba skrbeti, da bi zdravilo izteklo iz posodice. Posodica je primerna za do kar 200 terapij (pri redni uporabi cca 1 leto) - po tem času jo je potrebno zamenjati (naprodaj ločeno). Inhalacija se lahko izvaja praktično v kateremkoli položaju. 

Tehnologija MESH omogoča učinkovito in zelo tiho delovanje, kompaktno in lahko inovativno obliko inhalatorja ter primernost za uporabo z vsemi zdravili. Omogoča tudi delovanje v povezavi s pametnim mobilnim telefonom ali prenosno baterijo. 

5 let garancije.

Opozorila: Izdelka ne uporabljajte za razprševanje medicinskih raztopin/sredstev, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ker lahko poškodujete komponento MESH. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne odvrzite v ogenj ali postavljajte v bližino plamenov ali virov toplote. Mrežice nikoli ne čistite z bombažnimi blazinicami, ščetkami ali podobnimi predmeti. Nikoli se ne dotikajte mrežice! Ne vstavljajte in pršite snovi, ki niso zdravila in medicinski izdelki, namenjeni za aerosolno razprševanje. Ko končate z uporabo, ne pozabite izklopiti izdelka. Naprava se ne izklopi samodejno, ko se zdravilo porabi. Samodejno se izklopi šele po 20 minutah neprekinjenega delovanja. 

Čiščenje: Postopek čiščenja tega izdelka je treba izvesti po vsaki uporabi, ne samo za ohranitev ustrezne higiene, ampak tudi za zagotovitev pravilnega delovanja in vzdrževanje ravni učinkovitosti. Ko iz posodice za zdravila odstranite vse ostanke zdravila, odklopite masko. V posodico za zdravila dodajte nekaj destilirane vode. Zaprite pokrov. Pritisnite in držite gumb za vklop/izklop na glavni enoti vsaj 5 sekund. Prižge se zelena indikatorska lučka in naprava začne z razprševanjem. Počakajte približno 30 sekund, da se funkcija samočiščenja zaklopi. Izdelek se samodejno izklopi. Nato odklopite sestavne dele. Odstranite destilirano vodo, ki je še ostala v posodici za zdravila. Pribor (z izjemo glavne enote) lahko razkužite, tako da ga potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1 za približno 1 uro. Ves pribor lahko očistite tudi s krpo, namočeno v 75-odstotni denaturiran etilni alkohol ali v raztopino hipoklorita. Ne uporabljajte bombažnih blazinic, čopičev ali drugih predmetov za čiščenje ali sušenje mrežice posodice za zdravila. Nikoli se ne dotikajte mrežice. Ne glede na to, ali je bil za razkuževanje uporabljen kis ali alkohol, je treba različne dele pribora po vsaki uporabi vedno sprati s toplo vodo, dokler se ne odstranijo vse sledi zdravila (zlasti pri gostih ali viskoznih zdravilih) ter morebitni ostanki vode in raztopin kisa ali alkohola. Sušite in shranjujte na suhem mestu brez prahu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* MMAD = povprečna velikost razpršenih aerosolov;

** PORR = delež delcev, ki doseže spodnje dihalne poti, vse do pljučnih mešičkov
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opomba: S prenosnim inhalatorjem AirEasy On sta kompatibilni tudi odrasla in otroška maska Mediblink kompresorskega inhalatorja M440.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ČIŠČENJE PO VSAKI UPORABI:

Postopek čiščenja tega izdelka je treba izvesti po vsaki uporabi, na samo za ohranitev ustrezne higiene, ampak tudi za zagotovitev pravilnega delovanja in vzdrževanja ravni učinkovitosti. Nepravilno ali neredno čiščenje posodice za zdravila takoj po vsaki uporabi lahko delno ali v celoti ogrozi pravilno delovanje naprave, zaradi česar jo bo morda treba zamenjati.

Po vsaki uporabi storite naslednje: Dokončajte postopek samodejnega čiščenja, ki je opisan v naslednjem odstavku, nato nadaljujte s postopki, opisanimi spodaj:

A)      Izklopite napravo, odklopite posodico za zdravilo in napajalni kabel ter napravo odložite na varno in suho mesto;

B)      Glavno enoto shranite na varno mesto (daleč od umivalnika ali površin, kjer lahko pride v stik s tekočinami ali pade), odprite posodico za zdravilo in izpraznite preostalo zdravilo;

C)      Pribor in posodico za zdravilo očistite z vodo. Previdno sperite mrežico MESH, da odstranite usedline, ki pogosto ostanejo na mrežici, če jo uporabljate za razprševanje posebej gostih in zelo viskoznih zdravil, kot so sredstva za raztapljanje ali izkašljevanje. Posodico za zdravila, ustnik in masko lahko za približno 1 uro potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1, da očistite in/ali odstranite ostanke ter usedline. Glavne enote ne čistite z vodo. Preprečite stik z mokrimi površinami in je ne izpostavljajte možnemu pršenju z vodo. Naprave, njenih delov ali pribora ne čistite v pomivalnem stroju. Za čiščenje naprave in pribora ne uporabljajte detergentov, kemičnih snovi ali odstranjevalcev vodnega kamna.

D)      Pred shranjevanjem ali ponovno uporabo posodico za zdravila in pribor položite na čisto ter suho krpo in pustite, da se deli popolnoma posušijo na zraku (približno 2 uri). Ne uporabljajte bombažnih blazinic, čopičev ali drugih predmetov za čiščenje ali sušenje mrežice posodice za zdravila. Nikoli se ne dotikajte mrežice. Po potrebi pribor in posodico za zdravila osušite s suho bombažno krpo.

E)      Za čiščenje glavne enote in elektrod uporabite mehko in suho krpo. Elektrode naj bodo vedno čiste in suhe, z glavne e note pa redno odstranjujte ostanke zdravil.

F)       Ko se posodica za zdravila posuši, jo ponovno priklopite na glavno enoto in napravo z vsemi dodatki položite na suho mesto, zaščiteno pred atmosferskimi dejavniki.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Druge posebnostiPrenosni
Garancija60 mesecev
Glasnost35 dB
Klinično testiranda
MMAD – povprečna velikost razpršenih delcev1,51 μm
Možnost uporabe s fiziološko raztopino in/ali zdravilomda
Največji pretok (l/min)0,2 ml/min
PORR - % delcev manjših od 5 mikrona metra93 %
Posodica za fiziološko raztopino/zdravilo, velikost posodice1 posodica; kapaciteta 8 ml
Predviden čas inhaliranja (5ml fiziološke raztopine)14 minut
Primeren za odrasle in otrokeda
Ustni nastavekda

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File Pic_AirEasy_On_navodila Velikost: 10 MB