Medisana Vlažilnik zraka UHW

Zelo učinkovit vlažilnik zraka z zelo dobro razpršenimi delci. Zahvaljujoč ultrazvočni tehnologiji je izredno tih in porabi malo energije. Najbolj primeren za prostore do približno 30m². Razprši do 230ml/h. Ima veliko posodo za vodo (4,5L), kar zadostuje za do 19h vlaženja. Z regulatorjem jakosti vlaženja nastavite optimalno stopnjo vlaženja glede na vaše potrebe. Ima funkcijo predgretja, ki uniči bakterije in bacile. Ko je zalogovnik za vodo prazen se vlažilnik samodejno izklopi. Ima možnost uporabe modre LED luči. V vodo lahko dodajate aromatične esence na vodni osnovi. 3 leta garancije.

Zaloga: Na zalogi

69,99 €
MEDISANA

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Zelo suh zrak povečuje dovzetnost za okužbe in bolezni dihal ter vodi do utrujenosti in pomanjkanja koncentracije. Zdrav zrak mora imeti relativno atmosfersko vlažnost od 40 do 55%. Tiha, energetsko varčna ultrazvočna tehnologija osebnega vlažilca uporablja nihanje za pretvorbo vode v fino meglo, ki poveča stopnjo vlage v zraku. To izboljša kakovost zraka in preprečuje izsušitev sluznice in kože. Zmogljivost naprave je primerna za prostor z največ 30 m2. Z gumbom za intenzivnost megle lahko prilagodite stopnjo vlažnosti glede na velikost sobe.

Zelo učinkovit zahvaljujoč mikrofinizaciji. Tih in varčen z energijo. Medisana vlažilec zraka UHW vam pomaga zagotoviti zdravo notranjo klimo v vašem domu. To je pomembno, saj suh zrak v sobi poveča dovzetnost za nalezljive in dihalne bolezni.

Zahvaljujoč ultrazvočni tehnologiji Medisana vlažilec zraka UHW izboljšuje kakovost zraka, ki ga dihate. Velik rezervoar za vodo zagotavlja optimalno učinkovitost razprševanja tudi v velikih prostorih.

Lastnosti vlažilnika:

  • Ultrazvočna tehnologija za izboljšanje kakovosti zraka v prostoru
  • Visoka učinkovitost zaradi mikro finega uparjevanja
  • Brezstopenjsko nastavljiva regulacija pare
  • Avtomatski izklop ob prazni posodi
  • Tiho delovanje, za prostore do 30m2
  • Velik rezervoar 4,2 l
  • Max. izpust pare 300 ml/h

3 leta garancije.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Garancija36 mesecev

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte