Novo

Mediblink Elektroterapevtska naprava TENS-EMS-Masaža M600

• 3-v-1 (TENS/EMS/Massage)
• 2 kanala
• 60 programov
• 3 načini masaže
• 40 intenzivnostih stopenj
• Za 10 delov telesa
• XL zaslon z osvetlitvijo
• Prijazno do okolja – s polnilno litij-ionsko baterijo
Priloženo: 4 elektrode 50 x 50 mm, 2 elektrodna kabla, polnilni USB kabel, USB-C konektor
5 let garancije

  • 3 Modes 3 Modes
  • 60 programov 60 programov
  • 10 delov telesa 10 delov telesa
  • 2 kanala 2 kanala
  • Osvetljen XL zaslon Osvetljen XL zaslon
  • 5 let garancije 5 let garancije

Zaloga: Na zalogi

139,98 €
MEDIBLINK

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Mediblink Elektroterapevtska naprava M600

Namen uporabe: Uporablja se za začasno lajšanje bolečin, povezanih z vnetimi in bolečimi mišicami vratu, ramen, hrbta, sklepov, kolkov, dlani, trebuha, stopal, zgornjih okončin (rok) in spodnjih okončin (nog) zaradi obremenitev pri vadbi ali običajnih vsakodnevnih opravilih. Namenjena je tudi za simptomatsko lajšanje in obvladovanje kronične, neobvladljive bolečine ter lajšanje bolečin, povezanih z artritisom.

Omogoča 3 načine delovanja (3-v-1):

1.)    Terapija TENS (transkutana električna stimulacija živcev) je učinkovita metoda za lajšanje bolečine. Električni impulzi stimulirajo živce in tako blokirajo bolečinske signale v možganih, kar odpravlja občutek bolečine.

2.)    Pri terapiji EMS (električna stimulacija mišic) se električni impulzi pošiljajo v prizadeto mišico in s tem spodbudijo njeno pasivno vadbo.

3.)    Program za stimulacijo z masažo zagotavlja sproščujoče tresljaje mišic za sprostitev napetih mišic.

Mediblink Elektroterapevtska naprava M600 pokriva večje območje terapije (dva kanala omogočata uporabo štirih elektrod 50 x 50 mm (vključeno) ali štirih elektrod 50 x 90 mm), je prilagodljiva (omogoča 60 programov terapije za 10 različnih delov telesa), vsebuje tri načine masaže (gnetenje, drgnjenje in trepljanje), je prijazna do okolja (vsebuje polnilno litij-ionsko baterijo 500 mA) in omogoča preprosto uporabo ponoči (zaradi XL zaslona  z osvetlitvijo ozadja).

Naprava se polni prek priloženega USB kabla ali priključka USB-C. Preverite, da imate napravo, ki omogoča to vrsto priključka.

Dimenzije naprave (V x Š x G): 5,3 x 2,1 x 11 cm

Največja izhodna moč: 120 mA

Frekvenca: 2-120 Hz

Impulzna širina: 55-260 µs

Vsebina pakiranja: 1 Mediblink Elektroterapevtska naprava M600, 4 elektrode 50 x 50 mm, 2 kabla za elektrode, 1 USB napajalni kabel, 1 USB-C konektor in 1 navodila za uporabo.

Garancija na brezhibno delovanje: 5 let.

Čiščenje: Izvlecite elektrode iz naprave. Napravo očistite z mehko, rahlo vlažno krpo. V primeru trdovratne umazanije lahko uporabite tudi blago čistilno sredstvo. Ne izpostavljajte vlagi. Ne držite je pod tekočo vodo oziroma je ne potapljajte v vodo ali druge tekočine. Ne izpostavljajte je neposredni sončni svetlobi. Ne postavljajte je na vroče površine. Površino elektrodnih blazinic previdno očistite z vlažno krpo (pred tem se prepričajte, da je naprava izklopljena). Za čiščenje ne uporabljajte kemičnih čistilnih sredstev ali abrazivnih sredstev. Pazite, da v napravo ne prodre voda. Če se to zgodi, napravo ponovno uporabite šele, ko se popolnoma osuši. Ne čistite naprave med terapijo.

Opozorila: Pripomočka ne uporabljajte, če imate vstavljen srčni spodbujevalnik, defibrilator ali druge kovinske ali elektronske naprave. Pripomočka ne uporabljajte v bližini srca. Hranite ločeno od ognja in vode. Hranite zunaj dosega otrok.

Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte

Navodila
View File M600_navodila Velikost: 5.49 MB