zapri

Registrirajte se in prihranite 5% pri vašem prvem nakupu. Registrirate se tukaj! (v emailu, ki ga dobite ob registraciji, boste dobili kodo za popust, ki jo potem vpišete na zaključku nakupa)

O podjetju Prolat

Podjetje Prolat d.o.o. je že od leta 1992 specializirano za zastopanje in prodajo priznanih blagovnih znamk medicinskih pripomočkov, izdelkov za boljše počutje ter izdelkov za otroke. Izdelki so na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah, otroških trgovinah, trgovinah z avdio in video opremo ter bencinskih servisih.

Podjetje z dolgotrajno tradicijo in uporabo vseh razpoložljivih prodajnih kanalov z več kot 1.000 izdelki oskrbuje 272 javnih in zasebnih lekarn, 88 specializiranih trgovin, 80 otroških trgovin, 18 trgovin z audio/video opremo, 4 veledrogerije, bolnice in zdravstvene domove, bencinske servise in največje spletne trgovine.

Strokovno usposobljeno prodajno osebje redno skrbi za izobraževanje vseh deležnikov, vključno zdravnikov in farmacevtov in tako posredno skrbi za dobro uporabniško izkušnjo in dobro informiranost uporabnikov izdelkov.

Podjetje Prolat d.o.o. je uradni zastopnik naslednjih blagovnih znamk medicinskih pripomočkov za Slovenski trg: PiC Solution, MediSmart, Texenergy, Solidea, Nissei, Do-Tobell, Healgen, Dr. Junghans, Unidus, Oasis, Pharmadoct, PVS, Geon, Medisana, Albert in blagovnih znamk izdelkov za otroke Babiators, Whisbear, Ubbi in Mamivac.