zapri

Registrirajte se in prihranite 5% pri vašem prvem nakupu. Registrirate se tukaj! (v emailu, ki ga dobite ob registraciji, boste dobili kodo za popust, ki jo potem vpišete na zaključku nakupa)

Novo

Medisana Grelna pododeja Fleece HU 670

Medisana grelna pododeja HU 670 ponuja užitek dotika in globokega spanca. Ogrevana odeja je izdelana iz mehkega flisa, zato je še mehkejša na otip. S 4 nastavitvami temperature na ergonomski nadzorni plošči lahko preprosto nastavite želeno raven toplote v hladnem večeru. Poleg tega toplejše območje za noge hitro ogreje vaše noge, tako da boste prijetneje in hitreje zaspali. Dimenzija pododeje je približno 80 x 150 cm. Lahko jo operete v pralnem stroju pri 30 °C. Ima 3 leta garancije.

Zaloga: Na zalogi

89,90 €

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Medisana Grelna pododeja HU 670 ponuja užitek dotika in globokega spanca. Ogrevana odeja je izdelana iz mehkega flisa, zato je še mehkejša na otip. S 4 nastavitvami temperature na ergonomski nadzorni plošči lahko preprosto nastavite želeno raven toplote v hladnem večeru. Poleg tega toplejše območje za noge hitro ogreje vaše noge, tako da boste prijetneje in hitreje zaspali. Dimenzija pododeje je približno 80 x 150 cm.

Čiščenje in nega: 

Pred čiščenjem grelne pododeje izvlecite omrežni vtič in jo pustite najmanj 10 minut ohlajati. Enoto s stikalom ločite od grelne pododeje tako, da iz vtiča pododeje izvlečete povezovalni kabel. Grelno pododejo čistite samo na suho (z mehko ščetko) ali v skladu z natisnjenimi navodili za nego. Nikoli ne uporabljajte agresivnih čistil ali grobih krtač. Grelno pododejo lahko perete na največ 30 stopinjah Celzija na programu za občutljivo perilo. Po pranju jo razprostrite po ploski podlagi in počakajte, da se posuši. Ponovno jo lahko uporabite šele, ko je popolnoma suha. Grelne pododeje ne sušite v sušilnem stroju, ne likajte in ne čistite kemično.  

Opozorilo: 

Grelne pododeje ne uporabljajte stisnjene skupaj ali preložene. Ne smejo je uporabljati malčki, invalidne osebe ali osebe, ki bi na njej zaspale, kot tudi osebe, ki niso občutljive na vročino in se ne odzovejo na pregrevanje telesa. Vanjo ne zabadajte igel. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Pazite, da embalažna folija ne pride v roke otrok, saj obstaja nevarnost zadušitve. Pazite, da ne pride v stik z ognjem ali vodo. Hranite izven dosega otrok.

3 leta garancije.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Garancija3 leta garancije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte