zapri

Registrirajte se in prihranite 5% pri vašem prvem nakupu. Registrirate se tukaj! (v emailu, ki ga dobite ob registraciji, boste dobili kodo za popust, ki jo potem vpišete na zaključku nakupa)

Natego Podpora proti bolečinam za križ

Podpora za križ za uporabo na delovnem mestu, doma ali v avtu nudi vašemu hrbtu odlično podporo na pravem mestu. Podpora omogoči pravilno držo brez, da bi za to skrbeli kar posledično pripomore k boljšemu počutju, zdravju in lepši drži. Mogoče jo je pritrditi na vsak stol saj so trakovi zelo raztegljivi razen na stole, katerih sedeč del je ločen od naslonjala.

Zaloga: Na zalogi

28,55 €

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti
Modern način življenja nas sili, da vedno več časa preživimo v sedečem položaju, kar posledično pripomore k raznim obolenjem povezanim z nepravilno držo ko sedimo. Zato so razvili pripomoček, ki omogoča pravilno sedenje kjerkoli ga boste uporabili. - Podpora je narejena iz trpežne mrežice ki zagotavlja kroženje zraka in posledično omili potenje. - Nudi neverjetno oporo vaši hrbtenici ter vzpostavlja pravilno držo. - Pritrdilni trakovi so raztegljivi tako, da je mogoče pripomoček uporabljati na večino stolih in sedežih. - Podpora vam bo zaradi znanstveno zasnovane ergonomske oblike omilila bolečine doma, v službi kot tudi v vašem vozilu, hrati pa vam bo dolgoročno postavil vašo hrbtenico v pravilni položaj . - Podpore ne morete uporabljati na stolih pri katerih sta sedalni del ter naslon ločena z vmesno odprtino oz. kjer med njima "zeva" prazen prostor. - Izdelek se od običajne Univerzalne podpore za križ razlikuje v trdoti mrežice (naslona), saj je podpora narejena iz enakih vendar močnejših materjalov (žica okvirja 5 mm).
Dodatne informacije
Dodatne informacije

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte