zapri

Registrirajte se in prihranite 5% pri vašem prvem nakupu. Registrirate se tukaj! (v emailu, ki ga dobite ob registraciji, boste dobili kodo za popust, ki jo potem vpišete na zaključku nakupa)

Medisana Vlažilnik zraka Ultrabreeze

Zelo učinkovit vlažilnik zraka zahvaljujoč se izredno majhnim razpršenim delcem. Zaradi ultrazvočne tehnologije je izredno tih in porabi malo energije. Najbolj primeren za prostore do približno 30m². Razprši do 65ml/h. Zalogovnik za vodo ima kapaciteto 1,3L, kar zadostuje za do 20h vlaženja na drugi stopnji jakosti oz. za 30 ur na prvi stopnji jakosti. Z dvema stopnjama jakosti vlaženja nastavite optimalno stopnjo vlaženja glede na vaše potrebe. V vodo lahko dodajate aromatične esence na vodni osnovi. Ima funkcijo predgretja, ki uniči škodljive bakterije in bacile. Ko je zalogovnik za vodo prazen se vlažilnik samodejno izklopi. Ima možnost uporabe več barvnih LED luči. Prikazuje čas in ima budilko s snooze funkcijo. 3 leta garancije.

Zaloga: Ni na zalogi

79,90 €

Ob narocilu do 14:30 ure, bo izdelek odposlan se isti dan*

Dostava v 24h ob narocilu do 14:30 ure

Za vec informacij o izdelku nas poklicite na +386 (0)7 30 44555

Izdelke vam popravimo ali zamenjamo se isti dan ko prispejo na servis.

Izbirate lahko med tremi nacini placila: kartica, po povzetju, po predracunu

Podrobnosti artikla
Podrobnosti
Suh zrak, ki ga povzroči prekomerno segrevanje prostorov (še posebej pozimi) iritira celoten dihalni trakt in izsuši sluznico. Zaščitite se z uravnavanjem vlažnosti v vašem bivalnem prostoru. Vlažilnik zraka Medisana Ultrabreeze zažene funkcijo predgretja že takoj po vklopu. Predgretje uniči bacile in bakterije in zaščiti vašo izsušeno sluznico.
Dodatne informacije
Dodatne informacije
Garancija 36 mesecev

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Samo registriani uporabniki imajo možnost pisanja ocene. Prosimo, prijavite se ali registrirajte